TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

CLOUDvault til Office 365

ALT HVAD DU BEHØVER FOR AT FLYTTE, BESKYTTE, HÅNDTERE OG BRUGE DINE OFFICE 365-DATA

Mange organisationer har i dag lagt deres data i skyen hos Microsoft og udnytter fleksibiliteten og de mange funktioner, som Office 365, SharePoint Online, OneDrive for Business m.m. tilbyder. Men Office 365 har ikke indbygget backup og recovery-muligheder. Så hvordan sikrer du, at dine data altid er beskyttet, tilgængelige og kan gendannes, hvis noget går galt? Og hvordan kan du håndhæve GDPR-compliance og andre lovmæssige foranstaltninger? Det kan data management-platformen, CLOUDvault, hjælpe dig med. CLOUDvaults services til Office 365 sørger for, at du altid kan få dine data igen, hvis skyen går ned eller ved strømafbrydelse, malwareangreb, menneskelige fejl, datakorruption og lignende hændelser. 

Suppler og styrk din Office 365-installation
Microsoft foretager kun datareplikering mellem deres Office 365-datacentre, hvilket kun garanterer adgang til dataene, ikke databeskyttelse. Så hvis din organisations data kompromitteres, vil de inficerede data også blive replikeret til det sekundære site. Går noget galt, vil du derfor stå uden muligheder for at gendanne dataene – medmindre du selv har sørget for en supplerende backup og recovery-løsning som CLOUDvault. 

Centrale udfordringer i Office 365:

  • De indbyggede Office 365-værktøjer udgør ikke fyldestgørende databeskyttelse. Office 365 giver kun datareplikering af Office 365 assets, ikke backup.
  • Ingen indbyggede procedurer i Office 365 foretager en kopi af dine data uden for din infrastruktur.
  • Migrering af lokale data foregår langsomt og omkostningsfuldt.
  • Ingen søgefunktion på tværs af løsningerne. Du har én søgefunktion til Office 365 og en anden søgefunktion til anden løsning.


CLOUDvault fuldender din Office 365-løsning
Du kan sagtens både få glæde af Microsofts muligheder i skyen, samtidig med at have fuld beskyttelse og administration til din løsning. CLOUDvault kan levere en samlet løsning til dit Office 365-miljø – backup, recovery, arkivering, søgning og e-Discovery.

Fuldend din Office 365-løsning med CLOUDvault

  • CLOUDvault giver dig en samlet backup og recovery-løsning til Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business og hvilke som helst andre data, der ligger lokalt eller på tværs af skyer. Ved at opbevare backupkopier af dine assets uden for Office 365-miljøet, er det hurtigt og nemt at gendanne data, hvis de er blevet slettet, korrumperet eller angrebet af ransomware.
  • Tilgå, flyt og migrer data, hvorhen du vil. CLOUDvault kan hjælpe dig med at fuldende din migrering af lokale Exchange mailbokse og SharePointsider hurtigt og effektivt ved at arkivere redundant og forældet data før de flyttes til Office 365. Det betyder, at kun dine seneste, forretningskritiske data flyttes til skyen. 
  • Proaktiv dataindsamling og hurtig søgning på tværs af Office 365 og andre opbevaringssteder gør det lettere at overholde lovgivningen. CLOUDvault benytter Office 365s indbyggede politikker til at opbygge en kopi til opbevaring. Automatiser opbevaringen af ​​vigtige data, så du beholder dem, du har brug for – og arkiverer de øvrige.

CURAit har både certificerede konsulenter inden for Commvault og Microsoft. Vi kan derfor give dig kvalificeret hjælp til at designe den helt rigtige løsning til din infrastruktur.
Kontakt os på salg@curait.dk / tlf. 7022 3545