TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

UC-konsulent

Har du erfaring med telefonsystemer og tager du ansvar for dine egne og kundernes opgaver? Så er du måske den UC-konsulent, der sammen med vores nuværende UC-hold, kan hjælpe CURAits kunder sikkert i mål med små som store opgaver i deres Skype for Business-miljø.

CURAit er et IT-konsulenthus, der rådgiver om og leverer IT-løsninger hele vejen rundt om en kundes miljø. Vi er inde i en rivende udvikling og oplever stigende efterspørgsel på Skype for Business. Derfor søger vi en teknisk kollega, hvis kerneopgaver bliver at installere, drifte og fejlsøge på diverse opgaver relateret hertil for at sikre stabil og sikker drift hos vores kunder.

Din profil
Du har særligt flair for telefoni, men er ikke nødvendigvis certificeret. Vi vægter personlighed og talent højere end en tung uddannelsesmæssig baggrund. Du brænder for telefoni og alle de spændende muligheder, der ligger inden for UC-verdenen og har beskæftiget dig inden for faget i minimum 2 år.

Det er en klar fordel, men ikke et krav at du har kendskab til følgende:

- Teknisk viden om telefonsystemer, gerne Skype for Business Server 2015
- SIP-trunking
- Active Directory
- Windows Server
- Powershell
- DNS
- Call tracing, gerne i Skype for Business

Det vigtigste er, at du har en stor vilje til at lære og udvikle dig i jobbet, da stillingen til tider kræver, at du har mange bolde i luften. Under kundeimplementeringer kræver det f.eks., at du som person er struktureret med dine opgaver, behersker engelsk i skrift og tale og har gode samarbejdsevner. Vi lægger vægt på faglighed, kvalitet, engagement, sparring – samtidig med at vi har plads til at have det sjovt sammen.

Vi tilbyder
CURAit tilbyder en fleksibel stilling, der er præget af mange forskelligartede opgaver og samarbejde på tværs af virksomhedens afdelinger, samarbejdspartnere og kunder.

- En uformel arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på din egen hverdag
- En stilling med ansvar og gode muligheder for at udvikle dig fagligt
- Fælles morgenmad hver fredag, frokost- og frugtordning
- Firmapensionsordning og sundhedsforsikring
- En konkurrencedygtig løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer

Arbejdspladsen er beliggende i Albertslund, men der forekommer også opgaver ude hos kunden. Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansøgning og CV bedes sendes til hr@curait.dk