TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

JENS WINTHER AUTOMOBILER

Den tidligere Danmarksmester i Formel 3 og Le Mans-deltager Jens Winther kastede sideløbende med sin motorsportskarriere kærligheden over salg af biler og motorcykler. Jens Winther Automobiler i Roskilde er Danmarks ældste BMW-forhandler og en af de mest velrenommerede af sin slags. I nabobygningen samt på en lokation i Holbæk ligger Peugeotforhandleren Vejlebo & Winther, som også er ejet af Jens Winther.

De tre bilforretninger har mange systemer til e-mails, filhåndtering og print. Derudover har de automationssystemer, som kommunikerer med bilproducenternes backendsystemer. Systemerne håndterer bl.a. beskeder om de biler, som kommer på værksted og skal fejlsøges. Medarbejderne på de tre lokationer anvender hinandens kompetencer og viden, og derfor er et lynhurtigt netværk mellem alle tre matrikler afgørende for hurtig service.

I Winther-forretningerne har man ikke en it-chef ansat, så der er ekstra høje forventninger til, at alting fungerer. Hurtigt og uden komplekse procedurer. Derfor startede CURAit i 2012 med at foretage en grundig netværksgennemgang, så alle uhensigtsmæssigheder kunne blive kortlagt. CURAit fik gjort fibernetværket mellem de to matrikler hurtigere og mere stabilt og simplificerede infrastrukturen, så sikkerheden er større og brugervenligheden højere end tidligere.

En ny firewall scanner al trafik, en batteribackup sikrer, at alle serversystemer fungerer på trods af lynnedslag, og en IP-telefoniløsning er fuldt integreret med alle medarbejderes mobiltelefoner. CURAit har ansvar for al support og løser Winthers forskellige it-problemer, både de lavpraktiske og de mere komplekse.

Det har CURAit leveret:

  • Eaton batteribackup
  • Telia IP-telefoni
  • HP hardware
  • Kaspersky antivirus
  • Dell SonicWall firewall

Samarbejdspartnere