TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

Cisco

Cisco Systems er førende inden for netværksløsninger til internettet, som i dag er en vigtig komponent inden for mange sektorer. Cisco Internet Protocol-based (IP)-netværksløsninger er fundamentet for disse netværk.

Hvis du har en mellemstor virksomhed med mellem 100 og 1000 medarbejdere, skal du have en prisbillig, højt skalérbar it-infrastruktur, som kan udvides i takt med, at din virksomhed vokser.
Du kan bruge Ciscos portefølje af produkter og løsninger til at holde dig et skridt foran konkurrenterne. Fra datacenter til collaboration, fra mobilitet til sikkerhed, lokalt eller i skyen - vi tilbyder hardware- og softwarebaserede løsninger, der er baseret på mange års erfaring som førende inden for branchen. Du får fordel af:
En omfattende portefølje af løsninger med fleksible implementeringsløsninger og markedets bedste samlede udgifter ved ejerskab.
Et globalt netværk af pålidelige partnere, der gør det nemt at vælge, implementere og administrere din it, så du kan fokusere på din forretning.

Et pålideligt netværk, der giver dig gnidningsfri migrering til nye teknologier og anerkendt investeringsbeskyttelse.
Lifecycle-finansiering med fleksible muligheder for opgradering og migrering.

Med den rette it-infrastruktur kan du udrulle nye virksomhedsapplikationer og -løsninger med minimalt arbejde. Nem implementering og administration af din infrastruktur. Omdan dit datacenter til en strategisk ressource, der giver synlighed, administrationsmuligheder og realtidskontrol.

Udtalelse:
"CURAit; en partner du kan stole på - for det gør vi! De fleste mellemstore virksomheder er afhængige af at bruge partnere til it-ekspertise, -medarbejdere og -support. Derfor har vi foretaget betydelige investeringer i vores globale partnernetværk. De gør det nemt at vælge, implementere og administrere din IT, så du kan fokusere på din forretning. Vores partnere tilbyder smarte og administrerede tjenester, der forenkler din IT-drift, administrerer og reducerer risikoen og gør dit netværk mere sikkert og smidigt.

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I ciscos TEKNOLOGIER: