TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

Commvault

Hos CURAit tilbyder vi to forskellige veje du kan gå med din Commvaultløsning. Du kan købe alle Commvaultprodukterne as a service, men du har også mulighed for at installere det dedikeret i dit eget miljø med din egen licens.

Herunder stiller vi skarpt på de mange muligheder du får inden for Commvault. 

CLOUDvault - én platform til hele dit IT-miljø
CURAit har indgået et strategisk samarbejde med det anerkendte datamanagementfirma Commvault, der i mange år har været et flagskib inden for datamanagement i enterprise segmentet. Deres platform har CURAit brudt ned i en agil platform – CLOUDvault – der giver en palette af services, som alt sammen bliver tilbudt i en skalerbar model, hvor vi har taget udgangspunkt i ”start småt, tænk stort”.

Uanset om dine virksomhedsdata er i et virtuelt, fysisk og / eller i en cloud, får du én platform til databeskyttelse, migrering, DR, administration, fildeling, compliance m.m. Alt håndteres heri, og du skal derfor ikke ud og mikse og matche en masse løsninger, der ikke er skabt til hinanden, hvilket kan give et administrativt overhead. CLOUDvault er med andre ord en platform, der kan håndtere al din data, uanset hvor de befinder sig.


Agér fleksibelt i markedet med CLOUDvault
Ændrer dine behov sig i fremtiden er det nemt at udvide din løsning med nogle af CLOUDvaults øvrige services i produktpaletten. Måske har du backup, men vil udvide med e-Discovery og arkivering, så arbejdet med at håndhæve GDPR lettes? Måske er du på vej til at skifte platform/datacenter og vil gøre brug af CLOUDvaults migreringsmodul? Når behov og trends ændrer sig, skal IT være i stand til at følge med – ét setup kan være det bedste valg for dig i dag – men måske ser dit behov anderledes ud i morgen? Med CLOUDvault er du ikke låst fast i en særlig infrastruktur eller bestemte producenter. Platformen understøtter nemlig en lang række storageplatforme, applikationer og OS, så din virksomhed har alle muligheder for at agere fleksibelt i markedet og ikke behøver at lade sig begrænse af hverken IT-miljø, lokation eller applikation.


Vidste du..
• at CLOUDvault understøtter mere end 30 cloud providers, 25 storageplatforme og 24 applikationer, databaser og filsystemer.
• at Gartner har placeret Commvault som nummer 1. for syvende år i træk inden for Enterprise Backup & Recovery Solutions.
• at CLOUDvault tilbyder effektiv webbaseret selvbetjening, så du selv kan administrere dine data.
• at CURAit har certificerede Commvault-konsulenter til at kunne designe, administrere og implementere en datamanagementløsning, der imødeser dine behov.

Komplet platform – enkel afregning
Med CLOUDvault kan du få en komplet sikkerhedsløsning – eller du kan udvælge de separate services, som understøtter dine behov. I nedenstående CLOUDvault-hjul har vi nedbrudt kompleksiteten og opstillet et overblik over den alsidighed, CLOUDvault tilbyder inden for databeskyttelse og management. Hjulet er delt op efter de overordnede produktområder i CLOUDvault, hvor der indenfor hvert område er forskellige løsninger – alt efter hvor mange ekstra muligheder og funktioner, du har brug for. I yderste ring finder du nogle af de mange udbydere og producenter, som CLOUDvault understøtter.

ComvaultHJUL v. 5.png (1)

Udtalelse:
"Commvault er en data management platform, der hjælper virksomheder med meget mere end traditionel backup og restore. Commvault beskytter dine data, der hvor data bor. CURAit har et indgående kendskab til markedet, kundernes behov og de udfordringer, virksomheder sidder med. Det er en stor fordel for Commvault, at CURAit både kan sælge, installere og servicere løsningen – eller levere den som en service." 
Klaus Jensen, Territory Manager, Commvault