TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

Eaton

Brug Eatons ekspertise indenfor strømbeskyttelse, energioptimering, backup og nødstrøm! Fra den enkelte pc og arbejdsstation over hjemmekontor og serverrack til hele datacentret:

Energibesparende UPS-anlæg til strømbeskyttelse og nødstrøm kan gøre hele forskellen mellem ubrudt produktivitet og kostbar nedetid.

Eaton dækker hele viften af behov gennem innovative og driftssikre UPS-løsninger, der holder it-infrastrukturen i gang, uden at man får sved på panden ved strømsvigt. Tal med os om offline-/online-UPS, backup, batterier og meget mere.

Eaton tilbyder også et bredt udvalg af rack-baserede ePDU strømskinner. Med disse kan du sikre pålidelig, konstant strømdistribution samtidig med, at du har mulighed for at måle, overvåge og styre dit strømforbrug helt ned til den enkelte server.

Med Intelligent Power Software får du et professionelt værktøj til administration af strøm-enheder i dit fysiske eller virtuelle miljø. Software løsningen gør det muligt at fjernovervåge, -kontrollere og –styre enhederne i dit netværk. Dermed sikres system oppetid og data integritet. 

Derudover omfatter Eatons løsninger enheder til transientbeskyttelse, rack-skabe, airflow management samt service.

Udtalelse:
"CURAit er en kompetent og stærk samarbejdspartner for Eaton. Kundens ønsker og behov bliver vurderet hver gang , og helhedsbilledet bliver gennemgået for at sikre, at det er den rigtige løsning, der bliver tilbudt kunden. Der bliver udvist en sjælden ære i at levere den rigtige rådgivning og at agere sparringspartner for kunden." Bozidar Dedic ET & IT Channel Manager Eaton Denmark

 

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I eatonS TEKNOLOGIER: