TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

Fujitsu

Vær forrest inden for kraftfuld IT med verdensomspændende Fujitsu. CURAit har udvalgt Fujitsu som topleverandør inden for desktops og servere, fordi de leverer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser, der imødekommer individuelle kundebehov. 

En Fujitsu serverløsning giver din forretning den perfekte platform til at opbygge en holdbar IT-infrastruktur med høje performance- og storagekrav. Det gælder uanset om det er til enkle serverbehov med fokus på mindre budgetter eller til krævende datacenterløsninger med kraftfulde servere, der er ideelle til bl.a. virtualisering, serverkonsolidering og HPC-scenarier.

Med Fujitsus desktops får du produkter, der er rustet til krævende forretningssystemer og morgendagens applikationer. De mange forskellige Fujitsu desktopmuligheder kan give dig den rette løsning – om det er Superior, Advanced eller en all-around-desktopløsning.

Benyt Fujitsu uanset virksomhedsstørrelse og branche – til fjernkontorer og filialer. Pris, ydeevne og pålidelighed er i højsædet, hvilket giver dig den ideelle grobund til at vende din IT til en konkurrencefordel.

Udtalelse:

"CURAit er blevet en af de mest strategiske samarbejdspartnere vi har hos Fujitsu A/S. CURAit har et særdeles dybt kendskab til de markedsførende teknologier og deres rådgivning er helt i særklasse. Kunderne er altid yderst positive for samarbejdet, som de har med CURAit, da de gennem deres arbejde udstråler enorm glæde og passion for det de gør. Med CURAit som partner og rådgiver ser vi et solidt og stabilt samarbejde vokse sig endnu stærkere og større i fremtiden”. Ronnie Hermann Frandsen, Ent. Product Manager, Fujitsu.