TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

HP

HP er en verdensomspændende teknologivirksomhed, der hos CURAit er repræsenteret med en omfattende produktportfolio inden for printerløsninger og PC’er.

HP har stort fokus på nyskabende teknologier, som kan forbedre kundernes måde at leve og arbejde på.

Med HPs bærbare erhvervs-pc'er får du banebrydende komfort, sikkerhedsforbedringer og trådløse funktioner, der hjælper dig med at arbejde når, hvor og på hvilken måde, du ønsker.

Af specielle features i HPs bærbare kan bl.a. nævnes HP Power assistant, som forlænger batteritiden, mens strømforbruget reduceres, Credential Manager til HP ProtectTools, som understøtter forskellige godkendelsesmetoder, som f.eks. adgangskoder, fingeraftrykssensorer og ansigtsgenkendelse, og HP-beskyttelsessoftware til klienter, som yder beskyttelse på alle niveauer med forbedret forsvar mod virusangreb og andre trusler.

Når vi taler print til erhvervslivet er HPs produkter ligeledes førende med stort fokus på omkostningsminimering, kvalitet og printhastighed.

Fra pålidelige enkeltfunktions laserprintere til multifunktionsprintere, tilbyder HPs produktsortiment alsidige og økonomisk overkommelige enheder, der kan tackle alt fra en bograpport til nyhedsbreve og professionelle farveprints.

Udtalelse:
“CURAits forretningsstrategi falder i tråd med HP’s fokus på et højt niveau indenfor kvalitet, sikkerhed og tillid. HP sætter stor pris på kompetente og værdiskabende samarbejdspartnere, høj kvalitet på produkter, såvel som på service. Netop disse punkter og værdier oplever vi, at CURAit deler i deres forretningsstrategi, hvilket betyder at HP og CURAit har et samarbejde der bygger på at sikre kvalitet og kundetilfredstilledse hele vejen fra leverandøren til kunden. Som HP Sølv Partner har CURAit tæt kontakt med HP i udviklingen og væksten af forretningen, hvor omdrejningspunktet er et udbredt kendskab til produkterne, fleksibilitet, kvalitet af service og skræddersyede løsninger, der er tilpasset den enkelte kundes behov.” Sanda Gorbenko, Channel Business Manager, HP Danmark

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I HP's TEKNOLOGIER: