TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

kaspersky

Kaspersky Lab er verdens største privatejede cybersikkerhedsvirksomhed med kunder, der tæller lige fra små og mellemstore virksomheder til store statslige og kommercielle organisationer. Kasperskys sikkerhedsløsninger dækker alt fra endpoints til infrastruktur, herunder beskyttelse af virtuelle miljøer og mobile enheder.    

CURAit samarbejder med Kaspersky, fordi de med deres prisvindende teknologier er førende i kampen mod tidens IT-sikkerhedstrusler. Kaspersky tilbyder brugerne de bedste muligheder for at holde deres enheder og data fuldt beskyttet og få en tilpasset løsning – om det er cloud, stand-alone eller en komplet sikkerheds- og administrationsløsning.

I forhold til en af tidens største sikkerhedstrusler, ransomware, er Kaspersky desuden de eneste på cyber-security-markedet, der kan stoppe et ransomware-angreb i real-time. I Kasperskys løsninger findes et modul til at standse ransomware på endpoints, og en patenteret Anti-Cryptor der stopper spredningen på servere og endpoints.

Kasperskys innovative teknologier dækker specifikke behov, f.eks., niveautilpasningsevne til ændrede omstændigheder, kompatibilitet med forskellige platforme, høj ydeevne, høj fejltolerance og brugervenlighed. Herudover forsyner Kasperskys løsninger dig med nem, centraliseret styring af Kaspersky Security Center, der omfatter hele netværket uanset antallet og typen af platforme.

Med Kaspersky får du derfor en gennemført og dybdegående sikkerhedsløsning, hvor du kan se, styre og beskytte hele din forretnings IT-miljø på bedste vis.

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I kasperskys TEKNOLOGIER: