TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

 Skype.png
Komplet kommunikationsløsning
Skype for Business integrerer telefoni med Microsofts collaborationsværktøjer. Denne sammensmeltning giver dig mange muligheder for at kommunikere og samarbejde professionelt – både via telefon, chat, video og fildeling. Skype for Business giver med andre ord de bedste vilkår for at være online og forbinde på tværs af enheder og organisationer. Alt i én samlet løsning. 

Inviter, samarbejd og præsenter 
Integrationen imellem Skype for Business og Office365 betyder, at du nemt har mulighed for at invitere kollegaer, samarbejdspartnere og kunder til at deltage i webmøder. Ved hjælp af værktøjer som skærmdeling og samtidig redigering kan I samarbejde, som om I sad ved samme bord.

Du kan invitere, redigere, præsentere og deltage i møder – uanset hvilken enhed du arbejder på – om det er fra kontoret, hjemme eller ude af huset.

Hvad er dit behov?
Hos CURAit ved vi, at det kan være et komplekst område at skabe en komplet kommunikationsplatform. Derfor kan vi hjælpe dig med at sammensætte en løsning, som giver optimal værdi til din forretning.

Skype for Business kan installeres som 100 % on-premises eller som enten et dedikeret eller delt miljø i vores hostingcenter. Løsningen kan designes på mange måder alt efter, hvilket udstyr du har i dag og hvilke fremtidige behov, du måtte have. Kontakt vores salgsafdeling i dag for at få kompetent sparring om, hvordan din løsning kan se ud (salg@curait.dk).

CURAit har forenklet kompleksiteten i Skype for Business og sammensat en 100% cloud-løsning, som du nemt kan gå i gang med: Vælg imellem Basis eller Pro.

Basis og Pro er baseret på, at du enten overvejer at få eller allerede har Office365 og gerne vil benytte Skype for Business som dit primære telefonsystem. Både i Basis og Pro kan du få glæde af de mange effektive møde- og samarbejdsmuligheder i integrationen med Office365. Til gengæld giver Basis dig kun adgang til basale funktioner inden for telefoni, hvor Pro er udvidet med mere avanceret funktionalitet.

Enkel telefoni med Basis
Skype for Business Basis giver dig en enkel og solid pakke med basale PBX-funktioner. Løsningen er 100 % cloud, hvilket giver en nem per-bruger-afregning uden nogen stor up-front-investering. I Basis kan du gøre brug af simple features som velkomsthilsen, OneNumber og velkomstmenu i ét lag (IVR).

Unik funktionalitet med Pro
Med Pro kan du udnytte fordelene i Skype for Business maksimalt. Vi leverer Pro med et hosted PBX-system, så I kan få features som avancerede call flows, køer, velkomstmenuer i flere lag (IVR), gruppekald, statistik, wallboard og meget mere.

Du bliver forsynet med et overblik over tilgængeligheden (Presence) hos dine kollegaer på og uden for kontoret. Dermed kan du hurtigt viderestille eller omdirigere opkald og undgå unødige afbrydelser.

Med andre ord er Pro den optimale kommunikationsløsning til at skabe glidende arbejdsgange og mindst mulig ventetid. Opsætning, installation og overvågning tager vi os af. Det giver dig overskud til at fokusere fuldt ud på din kerneforretning.  

Hos langt de fleste teleoperatører kan du tilføje vores Pro-løsning og få f.eks. presence-udveksling fra første dag. Men ønsker du at gøre brug af alle Pro-features, skal du have mobilabonnement via os. 

Basis eller Pro
Hvilken løsning passer til din virksomhed?
CURAit har opstillet et udsnit af de mange features,
du får med i henholdsvis Basis og Pro. Alt, hvad der
er inkluderet i Basis, får du naturligvis også glæde af i Pro. 

skype4b figur 2.0.png

*Velkomsthilsen, ventemusik, åbne- og lukketidsbesked m.m.
**Antal SIP-trunks samt forbrug afregnes særskilt