TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

SonicWALL

SonicWALLs sikkerhedsløsninger giver virksomheder - uanset størrelse - mulighed for at sikre deres netværk, systemer, brugere og data med et højt niveau af beskyttelse, der ikke går på kompromis med netværkets ydeevne.

Hvad enten du har brug for netværksikkerhed, sikkerhed ved brug af mobile enheder eller email, har SonicWALL den rette løsning. F.eks. Next-Generation Firewalls, som tilbyder førsteklasses beskyttelse og enkel implementering som Unified Threat Management firewalls, eller Secure Mobile Access løsninger, hvor du får sikker fjernadgang til forretningskritiske ressourcer fra stort set alle endpoints.

Som en ekstra feature, giver SonicWALLs styrings- og rapporteringværktøj rig mulighed for centralt at oprette og administrere sikkerhedspolitikker, der giver real-time overvågning, trafikanalyse og intuitive rapporter.

Uanset din virksomhedsstruktur, har SonicWALL en løsning til dig.

Udtalelse:
“CURAit har gennem mange år været en stærk og loyal samarbejdspartner for SonicWALL og vores fælles kunder. Vi oplever altid et stort engagement og velvilje til at indgå i projekter, store som små, og vi har fuld tillid til at kunden får kompetent rådgivning og installation med sikkerhed for en velfungerende løsning. At have kompetencen og viljen til at udvikle sig, er essentielt for os, og vi forventer derfor meget af CURAit inden for vores sikkerhedsprodukter i fremtiden.”
Rikke Norlin, Territory Channel Manager, SonicWALL Danmark

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I sonicwalls TEKNOLOGIER: