TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

Veeam

Hos Veeam kender vi til udfordringerne i at holde en forretning op at køre på alle tidspunkter, og vi tilbyder løsninger, der giver hurtig restitution, undgåelse af datatab, verificeret beskyttelse, gearede data og komplet gennemsigtighed.

Veeam Backup & Replikering udnytter de teknologier, der gør det muligt for det moderne datacenter - herunder VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp storage og HP 3PAR StoreServ og StoreVirtual storage - at hjælpe virksomheder med at opnå RTPO, spare tid, mindske risici og reducere kapitals- og driftsomkostninger markant.

Veeam Availability Suite™ giver alle fordelene og funktionerne fra Veeam Backup & Replication i tillæg til avanceret overvågning, rapportering og kapacitetsplanlægning for backup infrastrukturen.

Veeam Management Pack™ til System Center er den mest omfattende, intuitive og intelligente forlængelse til ‘app-to-metal’ styring af Hyper-V og vSphere infrastruktur og omfatter overvågning og rapportering for Veeam Backup & Replication.

Veeam Cloud Provider (VCP) programmet tilbyder en fleksibel licens til at dække behovet for hosting, managed service og cloud serviceudbydere. 

Udtalelse:
“Når det drejer sig om tilbud, sparring og spørgsmål i forbindelse med Veeams produkter er “CURAit en professional og effektiv samarbejdspartner. Hos CURAit er kunden i fokus i forhold til dybdegående rådgivning, teknisk viden og professionelle løsninger. CURAit holder sig hele tiden opdateret i forhold til nyeste opdatering og er, som autoriseret Gold Partner, en seriøs partner for Veeam Software.” Jesper Sonne, Inside Channel Manager, Veeam Software Danmark

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I veeams TEKNOLOGIER: