TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

CURA SERVICES

Vores kernekompetencer hos CURAit er opdelt i tre kategorier; Konfig, Cloud Store og Managed Services, som hver især adresserer de issues, vi oplever hos vores kunder. Læs mere om hver af de tre områder herunder.

 

curait-konfig.png

At have de korrekte hardware- og softwareløsninger er afgørende for at drive en velfungerende forretning. Hvis jeres løsninger sammensættes forkert eller ikke udnyttes optimalt, koster det direkte på bundlinjen.

I Konfig lægger vi en strategi for, hvordan din virksomhed opnår størst mulig værdi af en forestående investering i hardware og software. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov og rådgiver om hvilke løsninger, der bedst imødekommer disse behov.

I Konfig leverer vi alt fra pc’er og wi-fi til omfattende løsninger inden for netværk, storage og sikkerhed. Når det er sagt, er vores løsninger meget specialiserede. Inden for hvert løsningsområde har vi nøje udvalgt det bedste produkt, som vi kan stå 100 pct. inde for.

Vi samarbejder kun med én leverandør inden for hvert område, hvilket gør vores produktleverancer dybt forankret i de bedste produkter og ikke en bred vifte af producenter.  

 

curait-managed-services.png

Lad CURAit stå for at vedligeholde, overvåge og løbende supportere jeres it-behov. Det giver jer overskud, så I kan dedikere egne ressourcer til forretningsudvikling og andre værdiskabende opgaver.

Med Managed Services får I en kontrakt, som er tilpasset jeres virksomheds behov. CURAit kan i det nødvendige omfang overvåge, supportere og drive jeres it, så I kan fokusere på at optimere jeres forretning.

VI tager os af alle typer opgaver i alle størrelser og skræddersyr en aftale. Vælg mellem fire forskellige standardaftaler med mulighed for at til- eller fravælge moduler afhængig af, hvad I har brug for. Eller hvad med en antivirus- eller antispam-serviceaftale?

Med en serviceaftale hos CURAit får I ikke bare adgang til én person. I får adgang til et helt hold af certificerede og uddannede teknikere og konsulenter, der kan supportere jer i dagtimerne eller døgnet rundt alt efter behov.

 

curait-cloudstore.png

Mangler du overblik over jeres muligheder i skyen? Med CURAit får I en komplet sparringspartner omkring cloud og vejledning til, hvad der giver mening for jer at opbevare lokalt og i skyen.

I CLOUDstore får I rådgivning af certificerede konsulenter omkring, hvordan en optimal infrastrukturløsning kan se ud. Vi tager alle virksomhedens nuværende - og potentielle problemstillinger - i betragtning, f.eks. stillingtagen til, hvor jeres data skal bo, en backup-handlingsplan, recoverytid ved nedbrud og mulighed for skalerbarhed. I løbet af processen rådgiver vi også om applikationer og teknologier samt hvilke virksomhedskrav, en løsning skal indfri.

Med en cloudløsning fra CURAit vil I opnå større fleksibilitet og et mere overskueligt månedligt budget uden uforudsete udgifter. Alle cloudløsninger tager afsæt i vores produktportefølje fra Konfig, der omfatter de stærkeste producenter på markedet.