TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

Vmware

VMware er verdens førende leverandør af virtualiserings software og private cloud løsninger. VMware leverer ekstremt skalerbare, økonomiske og let tilgængelige løsninger, som favner bredt og kan matche de behov og krav, virksomheder af alle størrelser har til virtualisering eller cloud-installationer, hvad end de er private, hybride eller offentlige.

VMware formår, gennem konstant produktudvikling, at vise hvordan deres produkter kontinuerligt er i stand til at reducere kapital-og driftsomkostninger, forbedre virksomhedens fleksibilitet og agilitet. Samtidig sikrer VMware en kontinuitet og sikkerhed, som langt overgår det, man kan opnå i en traditionel ikke-virtualiseret verden, og med deres cloud-strategi viser de, hvordan dette kan løftes direkte op i skyerne.

CURAit har valgt VMware for sin markedsledende software, som gør det enkelt og agilt at administrere både datacentret, hardware og software - endda helt ud på de mobile klienter. VMware er klart markedets dygtigste og mest trendsættende og kan i princippet pakke en hel virksomhed ind i én softwareløsning, så man kan administrere alle sine ressourcer og it-ydelser på den mest enkle og tidsbesparende måde.

Udtalelse:
"Hos VMware oplever vi ofte, at vores kunder efterspørger en kompetent samarbejdspartner. En, der ikke kun besidder den tekniske viden om produkterne, men som også kan fungere som en sparringspartner omkring udviklingen af deres forretning. Vores erfaring er at CURAit kan give kunderne denne rådgivning og derved sikre vores produkters kernekompetencer kommer til udtryk på bedste vis. Det engagement, CuraIT lægger for dagen, understreger vigtigheden i det partnerskab, vi har med vores forhandlere." Peter Klint, Senior Manager Channel and General Business Nordics at VMware

HERUNDER FINDER DU EKSEMPLER PÅ KUNDECASES, HVOR VI HAR TAGET UDGANGSPUNKT I Vmwares TEKNOLOGIER: