Om CuraIT

IT-løsninger - skabt med passion for IT

CURAit er…
Et IT-konsulenthus, der leverer IT-løsninger til virksomheder hele vejen rundt om deres infrastruktur. Rådgivning, implementering, outsourcing, drift, support – og alt herimellem.

Totalleverandør af værdiskabende IT-løsninger

Vi sælger ikke bare IT

Vi skaber setups og IT-løsninger, der gør arbejdsdagen smartere for vores kunder og giver værdi til deres virksomhed. Vi er med til at sørge for, at læreren kan fjerneundervise sine elever, at rengøringsfirmaet har backup af deres kundedatabase og at advokaten kan ajourføre sine filer efter GDPR.

Og meget, meget mere..

Vi er der også, når vores kunders hjerte sidder helt oppe i halsen, fordi de har servernedbrud eller har fejlslettet en mappe. Vi hjælper med alt fra dagligdagens brugersupport og nedbrud til store implementeringer og end-to-end-løsninger.

Vi tilbyder bl.a.:

IT rådgivning

Vi lytter til dine behov og designer et setup, der bedst kan under-støtte din kerneforretning — i dag og i fremtiden.

IT konsulentydelser

Vi bygger din IT-infrastruktur. CURAits specialister implemen-terer alle de ydelser du behøver for at få en gnidningsfri hverdag.

IT support

Vi er klar, når du hen ad vejen behøver IT-support. Vores support sørger for, at du kommer godt i mål med dine udfordringer.

IT outsourcing

Vi er til at regne med som din eksterne IT-afdeling. Vi tilbyder at drifte din virksomheds IT-miljø som var det vores egen.

Dengang da..

Historien om CURAit starter tilbage i 2009.. Men der blev nørdet intenst med IT lang tid før det.

Vores tre partnere Ole Christensen, Christian Lausten og Martin Maleshyn fik den gode ide at samle deres tekniske kompetencer under samme tag. Ideen forfinede sig og voksede sig større. I dag er vi mere end 12 gange så mange.

Men selvom vores partnere og konsulenter hver især har mange års erfaring med IT-løsninger og rådgivning betyder det ikke, at vi bare kører en opgave hjem på rutinen. Tværtimod er vi optaget af hele tiden at være innovative og forbedre os inden for vores felt. Det mener vi bedst baner vejen for kundens forretning og success. Det er ikke for ingenting, at vi har PASSION FOR it.

Tre grunde til at samarbejde med CURAit

Kunden i fokus

CURAit er mere end en IT-leverandør. Vi er din IT-rådgiver og samarbejdspartner. Vi er nysgerrige på din forretning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at få den rigtige IT-løsning.

Tekniske kompetencer

Vi har en bred vifte af IT-kompetencer til ethvert behov. Ligefra support af dagligdagens brugerspørgsmål til specialkompetencer i netværk, backup, telefoni, cloud, hosting m.m.

Passion for IT

Du skulle gerne kunne mærke den. Passionen. Den er hele grundlaget for CURAits opståen. Selv når vi har frokost eller har fri, kan vi ikke lade være med at tale om IT.

Vi leverer alle de ydelser en virksomhed har brug for i sit IT-miljø:

Vi har specialkonsulenter inden for en bred vifte af teknologier og behov. Cloud, outsourcing, backup, Sikkerhed, Netværk, telefoni..

Vi bygger din IT-infrastruktur

CURAit tilbyder alt det, den moderne forretning har brug for af hardware og software — alt til datacenteret, brugeren og hjemmekontoret.

Vi tager dig til skyen

Få lynhurtig skalering. Vores cloudkonsulenter hjælper med de seneste cloudteknologier – public, hybrid og hyperscaler.

Vi administrerer din IT

Forebyg uforudsete hændelser med vores managed services. CURAits IT-administratorer drifter og fejlhåndterer proaktivt dit miljø.

Vi opsætter dine netværk

Vi designer, opsætter og optimerer alle former for netværksløsninger. Vores fokus er at sikre stabilitet, hastighed og driftssikkerhed, så dine brugere kan arbejde uden afbrydelser.

Vi sikrer dit miljø

Vi har specialisterne til at rådgive om og implementere de bedste sikkerhedsløsninger. Multi Factor Authentication, sårbarheds-scanninger, password manager, antivirus m.m.

Vi indtænker beredskab

Nedetid gør ondt. Vi kan beskytte dine data med backup og replikering af dit IT-miljø – lige fra filer og arbejdsstationer til komplette applikationsmiljøer.

Hvad siger kunderne?

Vi kan sagtens fortælle mere om os selv og vores IT-løsninger. Men du kan også tage et kig på, hvad kunderne siger om os?

NoriDane-Foods-case-referencer

NoriDane Foods

Alliance+

CP Kelco

Hoffman

Strandmøllen

UNICEF Danmark

Dis/Play

Leman