CURAmanaged Antivirus

Beskyt dit IT-miljø mod trusler med CURAmanaged Antivirus.

- Aldrig har det været nemmere at sikre sine servere og workstations.

IT-sikkerhed skal være nemt

Antivirus er en nøglespiller til at holde hackere, virus og ransomware på afstand og opretholde et sikkert IT-miljø. Men antivirusapplikationerne gør det ikke alene. Det handler i høj grad også om at tage korrekt hånd om dem. Og får du ikke gjort det, så har vi en løsning, der er pakket og klar til dig.

I vores koncept CURAmanaged Antivirus installerer vi antivirus på alle dine workstations/servere og administrerer dem fra central hånd. Vi sørger automatisk for at opdatere, patche, overvåge og fejlhåndtere applikationerne – alt afhængig af, hvilken en af vores fire aftaler du vælger.

Fordele ved CURAmanaged Antivirus

Få kompetent hjælp ved virusindbrud

– Skulle det ske, at virus finder vej til din forretning, så er vi der for dig! Vi hjælper med at afvikle virussen fra dine workstations/servere – og det er endda inkluderet i din aftale (remote).

Vær beskyttet mod både nye og kendte trusler

– Slip for at spekulere på, om alla dine medarbejdere har husket at opdatere deres antivirus og scanne deres workstations. I CURAmanaged får du markedets bedste antivirus udrullet og administreret på alle enheder i din forretning. Og alt kan styres centralt via adminportalen.

Minimer din arbejdstid på vedligeholdelsesopgaver

– Vi kan tage os af al vedligeholdelsesarbejdet, imens du arbejder videre med dine kerneopgaver. Opgaverne kan vi klare remote og indstille scanninger og opdateringer efter, hvornår de passer dig.

Hvad får du med i CURAmanaged Antivirus?

Bronze

Bronze er vores overvågnings- og alarmeringstjeneste. CURAit overvåger dit antivirus, og hvis der opstår alarmer, sørger vi for at kontakte dig. Men hvis du skal have CURAits hjælp til at løse fejl, patche eller til generel support, afregnes det på klippekort.

Sølv, Guld & Platin

CURAit overvåger, vedligeholder og fejlhåndterer dit antivirus. Vores konsulenter tager automatisk hånd om dine IT-problematikker, så din forretning kan køre glidende videre. Al support er remote og inkluderet i din aftale, mens al on-site-support afregnes på klippekort.

Pris afregnes pr. antivirus pr. måned ekskl. moms

I tabellen får du et overblik over, hvad de forskellige aftaler indeholder. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en konkret snak ud fra dine behov.

Tillægsydelser:
CURAmanaged Workstation, CURAmanaged Server, CURAmanaged Firewall

*Betaling pr. påbegyndt kvarter på klippekort eller aftalt timepris. Alt arbejde udføres via fjernopkobling. Hvis der er behov for on-site hjælp, er det mod betaling, pr. påbegyndt kvarter på klippekort eller aftalt timepris.
Prisen afhænger af antallet af brugere under jeres tenant. Alle priser er pr. mdr. ekskl. moms.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan din serviceaftale kan se ud