CURAmanaged Server
(Microsoft)

Vil det ikke være rart, hvis nogen tager sig af overvågning 24/7 af dine servere?

- Og som patcher og fejlretter, efterhånden som der opstår noget?

Få mest muligt ud af din server med en serviceaftale. Så ved du, at opgaverne bliver gjort - og ikke drukner i det øvrige.

Bruger du også lang tid på at vedligeholde servere, når du kunne bruge tiden på at udvikle forretningen? Windows-servere tjener afgørende funktioner i en virksomhed. Derfor er de også vigtige at vedligeholde korrekt for at undgå utilsigtet nedetid og andre kritiske problemer. Med en serviceaftale på dine Microsoft-servere kan vi stå for al servicen omkring dine servere til et fast månedligt beløb: patching, overvågning, support, dokumentation m.m.

CURAits konsulenter sørger også for at rette fejl og håndtere alarmerne, så du ikke behøver at spekulere på det. I CURAmanaged Windows Server varetager vi alt inden for Windows Standard Roles and Features. Den konkrete aftale afhænger af, om du vælger Bronze, Sølv, Guld eller Platin – på de 3 sidstnævnte er fejlhåndtering og support en inkluderet service (Remote).

Med en serviceaftale får du:

Bruger du også lang tid på at vedligeholde servere når du kunne bruge tiden på at udvikle din forretning?

Hvad får du med i Server?

Curait kan varetage driften af dine servere – skal det være ud fra bronze, sølv, guld eller platin?

Bronze

Bronze er vores overvågnings- og alarmeringstjeneste. CURAit overvåger dine servere, og hvis der opstår alarmer, sørger vi for at kontakte dig. Men hvis du skal have CURAits hjælp til at løse fejl, patche eller til generel support, afregnes det på klippekort.

Sølv, Guld & Platin

CURAit overvåger, vedligeholder og fejlhåndterer dine servere. Vores konsulenter tager automatisk hånd om problematikkerne, så din forretning kan køre glidende videre. Al support er remote og inkluderet i din aftale, mens al on-site-support afregnes på klippekort.

Alle priser afregnes pr. virtuel server pr. måned ekskl. moms

Sølv, Guld & Platin
I tabellen får du et overblik over, hvad de forskellige aftaler indeholder. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en konkret snak ud fra dine behov.

*Betaling pr. påbegyndt kvarter på klippekort eller aftalt timepris. Alt arbejde udføres via fjernopkobling. Hvis der er behov for on-site hjælp, er det mod betaling, pr. påbegyndt kvarter på klippekort eller aftalt timepris.
Prisen afhænger af antallet af brugere under jeres tenant. Alle priser er pr. mdr. ekskl. moms.

Tillægsydelser:
CURAmanaged Fysisk Server, CURAmanaged Virtuel Server, CURAmanaged Antivirus

Hvis du har nogle spørgsmål eller vil vide mere, er vores konsulenter altid klar til at tage en dialog