CURAmanaged M365 Tenant

Få Microsoft 365 på tværs af lokationer og enheder - mens sikkerhed og integritet er i top

Hverdagens Microsoft 365-arbejdsværktøjer - i en samlet og sikker cloudløsning

Med en automatiseret driftsaftale på din M365 Tenant, lever du altid op til Microsofts Best Practice og sikrer et højt sikkerhedsniveau uden at gå på kompromis med dine medarbejders brugeroplevelse.

Med CURAmanaged Tenant, sørger vi for at I lever op til Microsoft Best Practice inden for:

Fordele med CURAmanaged M365 Tenant

Secure score

To gange årligt måler vi jeres Secure Score mod Microsofts anbefalinger for på den måde at sikre det bedste sikkerhedsniveau efter jeres behov.

4x årlig opdatering af Tenant

Med udgangspunkt i CURAit’s baseline-konfiguration, baseret på “Microsofts Best Practices”, opdaterer vi jeres Tenantkonfiguration.

Daglige forbedringer

Daglige sammenligning af indstillinger hvor eventuelle fejlkonfigurationer kan findes.

Med en serviceaftale på CURAmanaged M365 Tenant…

…er vores certificerede M365 konsulenter altid på forkant med Microsofts nyeste features, og sørger for rådgivning og implementering, så der ikke er konflikt med jeres øvrige standardpolitikker. Med andre ord varetager CURAit vedligeholdelse, opdatering og udvikling af jeres Tenant.

CURAmanaged M365 Tenant giver dig følgende:

CuraIT Basline

Ud fra Microsoft Best Practice, har vi udarbejdet en tenant konfiguration til sammenligning mellem jeres nuværende konfiguration og CURAit's Baseline. På den måde kan vi hurtigt og effektivt forbedre jeres sikkerhed og compliance, men også jeres generelle M365 oplevelse.

Indsigt i din Tenant

Med utallige indstillinger og muligheder samt de konstante ændringer i Microsoft 365, kan det være svært at have det forkromede overblik over din tenant's konfiguration. Med CURAmanaged M365 Tenant slipper du for at holde dig opdateret og tage stilling til nytilføjede indstillinger og features, men overlader det til CURAit's M365 konsulenter. Ved vores halvårlige statusmøder giver vi jer en konkret indsigt i jeres tenants konfiguration, og præsenterer jer for M365 nyheder og features der har relevans for jeres virksomhed.

Microsoft secure score

Hos CURAit har vi videreudviklet på Microsoft Secure Score og udarbejdet en rapport, der vurderer jeres nuværende sikkerhedsmæssige tilstand, og identificerer potentielle forbedringer på tværs af alle jeres Microsoft 365-arbejdsgange. Modtag vores skræddersyede rapport og få synlighed, indsigt og vejledning til at maksimere jeres sikkerhed og drage størst mulig fordel af Microsoft 365.

Hvilken serviceaftale vil du lægge på din CURAmanaged M365 Tenant?

Sølv, Guld & Platin
CURAit overvåger, vedligeholder og fejlhåndterer dine applikationer. Vores fagfolk tager automatisk hånd om dine IT-problematikker, så din forretning kan køre uhindret videre. Al support er remote og inkluderet i din aftale, mens al on-site-support afregnes på klippekort eller aftalt timepris.

*Betaling pr. påbegyndt kvarter på klippekort eller aftalt timepris. Alt arbejde udføres via fjernopkobling. Hvis der er behov for on-site hjælp, er det mod betaling, pr. påbegyndt kvarter på klippekort eller aftalt timepris.
Prisen afhænger af antallet af brugere under jeres tenant. Alle priser er pr. mdr. ekskl. moms.

Tillægsydelser:
CURAmanaged Antivirus, CURAmanaged Workstation

Skal vi tage en snak om, hvordan dit M365-univers skabes og vedligeholdes bedst?