Microsoft
Microsoft Copilot for M365 logo

Microsoft 365

MICROSOFT COPILOT

Din AI assistent, der kan gøre dit arbejde nemmere.

Forbedring af produktivitet og kreativitet

- med Microsoft Copilot for M365

Microsoft Copilot for Microsoft 365 er et AI-drevet produktivitetsværktøj, der koordinerer store sprogmodeller (LLMs), indhold i Microsoft Graph og de Microsoft 365-apps, du bruger hver dag, såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams og andre.

Denne integration giver realtids intelligent assistance, der gør det muligt for brugere at forbedre deres kreativitet, produktivitet og færdigheder.

Copilot for Microsoft 365 bruger avanceret teknologi kaldet LLM’er, der er en slags kunstig intelligens (AI). Disse LLM’er bruger store mængder data og dyb læring for at forstå, opsummere, forudsige og skabe indhold. De inkluderer også forhåndstrænede modeller som Generative Pre-Trained Transformers (GPT), såsom GPT-4, der er særligt gode til disse opgaver.

Microsoft 365 Copilot fordele

Designet til at gavne alle i organisationen

Copilot er udviklet med det formål at gavne alle i en organisation, lige fra ledere og IT-professionelle til medarbejdere på forskellige niveauer. 

Effektivisering af opgaver

Copilot tilbyder en række funktioner, der effektiviserer opgaver, automatiserer arbejdsprocesser og forbedrer samarbejdet, hvilket øger produktiviteten og kreativiteten i løbet af dagen. 

Imødekommer din virksomheds unikke behov

Takket være Copilots tilpasnings-dygtighed kan det tilpasses for at imødekomme enhver organisations unikke behov, og muligheden for at udvide dets funktioner gennem plugins gør det til et værdifuldt aktiv, der kan tilpasse sig de konstant skiftende forretningsbehov.

Copilot-integration med Microsoft 365-apps

Microsoft Copilot for M365 fungerer sammen med en række Microsoft 365-apps. Sammen med Copilot kan det støtte brugerne i deres arbejdsprocesser.

Herunder ses et udpluk af M365 apps Microsoft Copilot fungerer sammen med

Word

Opret tekst med eller uden formatering i nye eller eksisterende dokumenter. Du kan også bruge Word-filer til at forankre data. Skab indhold, opsummere, stille spørgsmål om dit dokument og udfør let styring gennem chat.

PowerPoint

Skab en ny præsentation ud fra en prompt eller en Word-fil ved hjælp af virksomhedsskabeloner. Du kan også bruge PowerPoint-filer til at forankre data. Efterfølgende kan du foretage en opsummering og stille spørgsmål og svar. Tilføj dias, billeder eller foretag bred formateringsændringer i hele præsentationen.

Excel

Microsoft Copilot i Excel hjælper dig med dine data i Excel-tabeller ved at generere forslag til formelkolonner, vise indsigter i diagrammer og fremhæve interessante dele af data. Derudover kan Copilot analysere data, identificere indsigter, fremhæve og filtrere data samt generere formler.

Outlook

Du kan opsummere en e-mailtråd så du hurtigt får klar forståelse for emnet. Dertil kan du få tips og forslag til tone, stemning og en vurdering omkring budskab og forslag til forbedringer.

Teams

Du kan bruge Microsoft Copilot i enhver chat og få opsummeret indhold, interagere med Copilot med prompter eller egne spørgsmål. Brugerne kan bruge Copilot i Teams til transskriptioner af møder. Copilot i Teams Phone bruger AI til at give dig mulighed for at arbejde mere fleksibelt og intelligent ved at automatisere vigtige administrative opgaver i et opkald, såsom at fange nøglepunkter, opgaveejere og næste trin, så du kan holde fokus på diskussionen.

Udforsk og forstå hvordan Microsoft Copilot for M365 fungerer

Microsoft Copilot for M365 forstår en brugers aktuelle kontekst og mål ved at observere de dokumenter, e-mails, møder og andet indhold, som en bruger interagerer med.

Uanset om det er et dokument, du skriver, en e-mail, du komponerer, eller et møde, du deltager i, analyserer Copilot for Microsoft 365 emnet, tonen, strukturen og semantikken for at fastslå betydningen.

AI-funktioner som naturlig sprogbehandling hjælper Copilot for Microsoft 365 med at analysere denne information.

Vil du høre mere om Microsoft Copilot for M365 og din virksomheds muligheder?