CURAmanaged Firewall

Hvis du har svært ved at nå at drifte og overvåge din firewall, er der hjælp at hente hos os.

Er din firewall opdateret? Og har du styr på den trafik, der passerer igennem?

Din firewall spiller en kritisk rolle med at holde dit netværk og dine enheder sikre fra uvedkommende trusler. Kører firewallen på autopilot, gør du din forretning sårbar over for hackere, spyware og kritiske fejl.

Derfor skal firewallen driftes, patches og supporteres. Det kræver tid. Men det kræver også den rigtige ekspertise, og den har vi her hos CURAit.

I CURAmanaged Firewall tager CURAits specialister sig af serviceydelserne omkring din fysiske/virtuelle firewall til et fast, månedligt beløb.

Den konkrete aftale afhænger af, om du vælger Bronze, Sølv, Guld eller Platin – på de 3 sidstnævnte er fejlhåndtering og support inkluderet i prisen (som remote support).

CURAmanaged Firewall…

Øger din sikkerhed

Vi overvåger og opdaterer din firewall. Er der fejl og alarmer, håndterer vi det.

Frigiver tid

Du får mere tid til dine kerne- opgaver, mens vi tager os af sikkerheden.

Leverer sublim support

Få professionel hjælp af vores supportafdeling, når du har brug for det.

Hvad får du med i Firewall?

Bronze

Bronze er vores overvågnings- og alarmeringstjeneste. CURAit overvåger din firewall, og hvis der opstår alarmer, sørger vi for at kontakte dig. Men hvis du skal have CURAits hjælp til at løse fejl, opdatere eller til generel support, afregnes det på klippekort.

Sølv, Guld & Platin

CURAit overvåger, vedligeholder og fejlhåndterer din firewall. Vores konsulenter tager automatisk hånd om problematikkerne, så din forretning kan køre glidende videre. Al support er remote og inkluderet i din aftale, mens al on-site-support afregnes på klippekort.

Alle priser afregnes pr. firewall pr. måned ekskl. moms

Sølv, Guld & Platin
I tabellen får du et overblik over, hvad de forskellige aftaler indeholder. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en konkret snak ud fra dine behov.

Tillægsydelser:
Firewallanalyse, Antivirus

*Betaling pr. påbegyndt kvarter på klippekort. Alt arbejde udføres via fjernopkobling. Hvis der er behov for on-site hjælp, er det mod betaling, pr. påbegyndt kvarter på klippekort

Vil du gerne vide mere?

Du er altid velkommen til at tage fat i os for en snak