CURA Cloud Hosting

Hosting der sikrer dig stabilitet, performance og skalerbarhed

Går din tid med at få infrastrukturen til at køre optimalt?

Så kan det være værd at kigge efter en hosted løsning.

Måske giver det mening at få hosted et par af dine servere. Men det kan også være større dele af din infrastruktur – i en samlet og sikker end-to-end-løsning. Det afhænger af dine behov og din forretning.

Hos CURAit får du en fremtidssikret løsning, hvor vi har investeret i state-of-the-art inden for hostinginfrastruktur. Servere, storage, netværk og sikkerhed. Alt bygger på markedets nyeste teknologier og producenternes best practices. Med rammerne i top er det blot at finde frem til den rigtige løsning til dig.

Der er klare fordele ved at få hele eller dele af din infrastruktur hosted:

Du kender dine omkostninger og skal ikke bruge en krone på teknologierne og rammerne bag. Det har vi sørget for!
Sikkerheden er i top, samtidig med at dit miljø overvåges og håndteres af eksperter.
Du kan tilpasse din kapacitet løbende i takt med, at din forretning udvikler sig – og du betaler blot for det du bruger.

Lad din forretning udvikle sig - i den rigtige hostingaftale

Virtual Windows Server

Din virtuelle platform - uden for virksomheden

Mange virksomheder benytter sig i større eller mindre omfang af virtuelle servere, da det er en fleksibel og omkostningseffektiv måde at skabe et virtuelt datacenter på. Det kan f.eks. bruges til at håndtere mange virtuelle desktopmiljøer, til testmiljøer og til drift af applikationer, systemer og øvrige data.

Det virtuelle miljø er altid online og kan tilgås, uanset hvor du befinder dig. Og mindst lige så vigtigt er det, at kapacitet og systemlicenser hurtigt kan ned- og opjusteres som dine behov forandrer sig.

Et virtuelt setup giver dig alle fordelene fra det lokale serverrum – bare billigere, mere driftssikkert og med langt mindre vedligehold. Du slipper nemlig for at investere tungt i en masse nødvendigt udstyr. For når den virtuelle server er flyttet eller oprettet, er den klar til at blive anvendt og administreret – af dig eller af os.

Vær godt beskyttet med Firewall & VPN

I alle vores hostingløsninger får du din egen firewall og VPN for bedst mulig beskyttelse.

Der findes to typer VPN: Site-to-site VPN og Bruger VPN. Hvor site-to-site skaber en sikker forbindelse imellem flere lokationer, skaber Bruger VPN en sikker forbindelse imellem brugeren og VPN-serveren.

Hvilken konstellation der skal opsættes hos dig, afhænger af dit setup. Det tager vi stilling til sammen!
Men af sikkerhedshensyn skal du enten vælge at have VPN eller firewall til din virtuelle maskine, hvilket vi afregner særskilt.

RAM, CPU, VM, STORAGE...

Det virtuelle datacenter giver fleksibilitet. Og du skal ikke tænke på hverken at investere i ekstra hardware eller software, hvis du skalerer din løsning op. Du kan nemt tilpasse RAM, CPU, VMs og Storage – fra dag til dag.

Derfor er dine data i de bedste hænder - 24/7

Når du vælger en hostingaftale hos CURAit, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan for at holde dine data sikre. Derfor benytter vi os kun af udvalgte, førende leverandører.

Det er en stor beslutning af lægge sine vigtigste aktiver uden for virksomheden. Derfor skal det også være hos en leverandør med styr på faciliteter, beredskab og sikkerhed. CURAit samarbejder med Danmarks største datacenterleverandør, GlobalConnect, som tilbyder topsikre omgivelser og har klare procedurer for driftsikkerhed – også hvis der skulle opstå noget uforudset.

Datacenteret er naturligvis sikret mod både strømudfald, IT-kriminelle og force majeure-hændelser.

Fakta om datacenteret:

  • Redundant dieselgenerator, som slår til i tilfælde af strømafbrydelse

  • Brandsikring (aspirationsanlæg og Inergen/Argonite)

  • Redundant køleanlæg UPS’er, som sikrer stabilitet i strømmen

  • Tekniske alarmer og censorer til at overvåge faciliteterne

  • Adgangskontrol (personlige adgangskort, fingerscannere, koder m.m.)

  • Videoovervågning

  • Datacenteret lever desuden op til en lang række krav og certificeringer af international standard: ISAE 3402 og ISO 27001, ISO 9001 og ISO 22301

CURAit som din hostingpartner. Hosting eller trinnet videre?

Når du lægger din IT i vores hostingcenter, er du garanteret en kompetent sparringspartner i os. Vores certificerede og uddannede konsulenter rådgiver dig om, hvordan den optimale infrastrukturløsning kan se ud hos dig. Men vi kan hjælpe dig med meget mere end det!

Med den rigtige hostingløsning kan du knytte en serviceaftale på toppen. Det er praktisk talt vedligeholdelsesfri IT – og det er noget IT-medarbejdere og ledere sætter pris på i en travl hverdag.

CURAits konsulenter kan servicere dit miljø med proaktiv overvågning, opdateringer, vedligehold og support. Prikken over i’et er, at vi fejlhåndterer helt automatisk, hvis der opstår noget hen ad vejen.

Du modtager løbende rapporteringer, så du kan følge med – men herudover kan du regne med, at vi varetager dine data, som var de vores egne.

Hvad med drift af din IT?

Vi kan opdatere, patche og overvåge dine servere, workstations og øvrige enheder. Se vores servicekoncept her

Skal vi hjælpe dig med at udnytte dit forretningspotentiale?

Vi tager gerne en uforpligtende dialog om, hvilken infrastruktur og hostingløsning, der kan give mest værdi hos dig.