Børnecancerfonden

CURAit giver tryghed i hverdagen
For en lille NGO giver det stor tryghed, at andre holder styr på IT-sikkerheden, så man kan koncentrere sig om hovedmissionen.

Børnecancerfonden har igennem 26 år arbejdet for børn med kræft, bl.a. ved at indsamle penge til forskning og andre indsatser, der skal gøre en svær situation lidt lettere for kræftramte børn og deres familier. For at hjælpe dem med at fokusere på det, de er bedst til, og støtte en af de vigtigste sager, tilbød CURAit i 2021 at tage sig af IT-sikkerhed og drift. Det blev taget godt imod af Børnecancerfonden.

– Vi er en lille organisation med 10 ansatte, så vi har meget lidt IT-kapacitet in-house. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi har nogen eksternt, vi kan tage fat i, når vi har et problem, som kan løse det. Det giver os tryghed i hverdagen, siger økonomiansvarlig i Børnecancerfonden Lasse Sørensen.

– En af vores helt grundlæggende værdier som fond er, at vi vil gøre tingene ordentligt og korrekt. Derfor må vi heller ikke slække på sådan noget som it-sikkerhed. Vi arbejder med en sårbar målgruppe, hvor der er et behov for, at sikkerheden er i orden, fortsætter han.

Bedre sikkerhed på net og mere fleksibilitet i skyen
Første punkt på dagsordenen var at opdatere Børnecancerfondens IT-platform for at sikre, at systemet er fleksibelt, let-tilgængeligt og godt beskyttet imod angreb. Hele infrastrukturen på Børnecancerfondens interne netværk blevet udskiftet med udstyr fra producenten Fortinet, en af CURAit’s faste samarbejdspartnere.

– CURAit har hjulpet os med opsætningen af vores interne netværk med firewall og accesspoints, hvor der var behov for en opdatering, og nogle nye enheder. Vi har fået nogle værktøjer som gør, at sikkerheden er blevet bedre, bl.a. to-faktor-godkendelse, siger Lasse Sørensen.

Børnecancerfonden ønskede sig desuden et moderne og opdateret IT-miljø, og derfor faldt valget på en cloud-baseret service.

– Vi er meget tilfredse med den løsning, vi har fået. Det giver os bedre muligheder for samarbejde på tværs i fonden, samtidig med, at vi har fået en højere sikkerhed, siger Lasse Sørensen.

Serviceminded hjælp i supporten
Børnecancerfonden har nu outsourcet sin IT-drift til CURAit, som tager sig af servermiljøet samt overvågning og vedligeholdelse af hele IT-systemet. De har direkte adgang til konsulenter med ekspertise inden for forskellige specialiserede felter, som kan træde til med support og rådgivning, når noget brænder på, og alle medarbejdere kan få hjælp i supporten.

– Dem, vi er i kontakt med, er dygtige og utroligt er servicemindede. Er der noget, de ikke kan svare på med det samme, så har de en backup af specialister, de kan trække på, og finde frem til løsningen. Jeg synes, de tager godt hånd om os, og de følger op på deres opgaver for at sikre, at alting er løst som det skal. Det er også rart, at det er en totalløsning, så vi ikke skal ringe flere steder hen, siger Lasse Sørensen.

Fakta: Hvilke services valgte Børnecancerfonden?
Cura Managed Service – overvågning og vedligeholdelse af IT-miljøet, så det altid er opdateret, og tager sig af fejludbedring og patching, så sikkerheden er gå god som muligt. Cura står også klar med IT-hjælp og support til medarbejderne. Læs mere om Curas forskellige managed services her: https://www.curait.dk/managedservices

M365 – giver medarbejderne adgang til bl.a. lagringsplads og alle de populære Microsoft-applikationer som Word, Office-pakken, Excel og Teams igennem skyen. Læs mere her: https://www.curait.dk/modernworkplace

Cloud Hosting – Cura står for drift af servermiljøet, inklusiv overvågning og patchning. Børnecancerfonden har adgang til alle sine vigtige data i skyen og sparer ressourcer til indkøb og vedligeholdelse af hardware. En cloud-løsning gør det også nemmere for virksomheden at skalere op og ned. Læs mere om fordelen ved en cloud-løsning her: https://www.curait.dk/hosting

Netværksudstyr i topklasse – Infrastrukturen på Børnecancerfondens netværk er bygget op omkring produkter fra Fortinet, en af de førende producenter af netværksudstyr. Med deres hardware samt servicepakker er Børnecancerfondens netværk både hurtigt og godt beskyttet. Hos CURAit har vi valgt Fortinet, simpelthen fordi vi synes, de er nogen af de bedste på markedet. Læs mere om dem og hvem, vi ellers samarbejder med, her: https://www.curait.dk/samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere