Infrastruktur

Microsoft 365

MODERN WORKPLACE

Alle de værktøjer du har brug for i løbet af din arbejdsdag

M365 Modern Workplace

- I en samlet og sikker cloudløsning

Vi har samlet tre pakker med de bedste microsoft 365-apps og cloudtjenester, så du kan arbejde præcis som du vil. Med de rigtige værktøjer – og den rigtige sikkerhed.

Som teknologien udvikler sig, udvikler vores arbejdsmåder og samarbejdsmuligheder sig også. Det er for længst blevet en indgroet vane i det fleksible arbejdsliv at kunne arbejde hvor som helst og når som helst: PC, tablet og mobiltelefon. Hjemmefra, i toget og på rejsen.

Men denne fleksibilitet stiller også krav til, hvordan du som virksomhed håndterer dine applikationer. Det gælder ikke mindst sikkerheden omkring data og medarbejdernes mange, forskelligt-konfigurerede enheder. Er alle enheder opdateret og patchet? Er der taget stilling til sikkerhed og backup?

Med Modern Workplace gør CURAit samarbejde og sikkerhed nemt for din forretning!

Microsoft 365 Modern Workplace giver dig

Tilgængelighed

Få ro i sindet i visheden om, at dine tjenester er tilgængelige med en garanteret oppetid på 99,9 %

1 tb lager I skyen pr. bruger

Rediger og del dokumenter og billeder overalt på alle dine enheder med 1 TB OneDrive-lagerplads i skyen.

Opdaterede features

Du er sikret alle de fuldt-installerede versioner af dine apps. Og du kan være sikker på, at du altid kører på nyeste version.

M365 fordele

Nogle af de fordele du kan få med M365 Modern Workplace inkluderer:

Produktivitet

Vil du øge din virksomheds produktivitet og samarbejde? Med M365 får du adgang til de bedste værktøjer til kommunikation, dokumentdeling og projektstyring. CURAit hjælper dig med at udnytte M365’s fulde potentiale, så du kan arbejde smartere og hurtigere.

Skalerbarhed

Vil du have en fleksibel og fremtidssikret IT-løsning? Med M365 får du en cloud-baseret platform, der kan skaleres efter din virksomheds behov og vækst. CURAit hjælper dig med at tilpasse og optimere M365, så du kan spare tid og penge.

Sikkerhed

Vil du beskytte din virksomhed mod cyberangreb? Med M365 får du avanceret sikkerhedsløsninger, der holder dine data og enheder sikre. CURAit hjælper dig med at opsætte og administrere M365, så du kan fokusere på din kerneforretning.

CURAit Baseline

Vi er specialiserede i at hjælpe virksomheder med at forbedre deres Microsoft 365-oplevelse, såvel som deres overordnede sikkerhed og compliance.

Vi tror på, at det er vigtigt at have en solid og effektiv tenant-konfiguration på plads for at opnå dette. Derfor har CURAit udviklet en tenant-konfiguration, der er baseret på Microsofts “best practice” og skræddersyet til virksomheder med 20-200 ansatte.

Vores tenant-konfiguration er designet til at sammenligne jeres nuværende konfiguration med CURAit’s Baseline. Dette giver os mulighed for at identificere eventuelle sikkerheds- og compliance udfordringer samt at forbedre jeres generelle M365-oplevelse på en hurtig og effektiv måde.

Vi ved, hvor vigtigt det er for virksomheder som din at have en stærk og pålidelig IT-infrastruktur på plads. Derfor er vores team af M365 eksperter klar til at hjælpe med at sikre, at jeres virksomhed opfylder de nødvendige standarder og bestemmelser, samtidig med at vi maksimerer jeres M365-investering.

Kommuniker via M365 på tværs af lokationer og platforme - alt imens sikkerhed og integritet er i top

Du får alle de bedste M365-apps til din forretning

Vær produktiv med microsofts velkendte apps

Lav dokumenter og rediger sammen med dine kollegaer i realtime via Word eller omdan dine ideer til flotte præsentationer med PowerPoint. Du får alle de velkendte apps: Word, Excel, PowerPoint, SharePoint m.fl.

Øg beskyttelsen mod avancerede cybertrusler

Beskyt dit M365-miljø mod malware, virus, phishingforsøg, skadelige links og andre trusler med de udvagte sikkerhedsapplikationer: Office ATP, Defender, AIP og Conditional Access.

Styrk dit teamwork

Kommuniker på kryds og tværs med dit team via fildeling, gruppechats, onlinemøder, opkald og større webmøder via Teams. Aldrig har det været nemmere at samarbejde om jeres ideer.

Nem administration - også på mobile enheder

Administrer nemt dine mobilenheder og mobilapps med Intune. Du kan strømline datahåndtering og sikkerhedspolitikker, bl.a. ved at opsætte politikker for, hvordan dine firmadata skal kunne tilgås og deles.

Få intelligent printerstyring

Cloudbaseret printløsning og administration af dit printmiljø via CLOUDprint. Send dine filer gennem skyen til en printer - også fra dine mobile enheder.

Bevar dine data med backup

Hold hånden under dine data, hvis der sker fejlsletning, strømsvigt, systemfejl, ransomwareangreb eller lignende kritiske omstændigheder. Med CURA CLOUDBackup har du altid en kopi af dine data i skyen.

Skab overblik med mail- og kalenderføring

Opret forbindelse til kunder og kolleger og hold dig forbundet ved hjælp af Outlooks professionelle mail- og kalenderfunktioner.

Værn om dine filer

Opbevar dine filer i OneDrive for at holde dem beskyttet, sikkerhedskopieret og tilgængelige fra alle dine enheder overalt.

M365 får dine medarbejdere til at være kreative og arbejde sikkert sammen

Prikken over i’et - serviceaftalen

Slip for at spekulere på, om medarbejdernes m365-programmer er opdateret, driftet og fejlhåndteret. Det kan curaits konsulenter stå for med en serviceaftale

Skal vi tilrettelægge det helt rigtige microsoft 365-setup til dig?

Så er en af vores M365 konsulenter klar til at tage en dialog med dig.