CURAMANAGED BACKUP

Undgå tab af vigtige data og effektiv arbejdstid med backup!

Det er den bedste forsikring du kan give din forretning!

Er din forretning gearet til worstcase scenario?

Virusangreb, ransomware, fejl, brand og tyveri er bare nogle af de uforudsete hændelser, der kan gøre dine data I dit it-miljø yderst sårbare. Hvis sådan et scenarie sker, kan det være omkostningsfuldt og ikke mindst tidskrævende at forsøge at genetablere det tabte.

Så for at være sikker på at få dine filer og forretningsgrundlag igen, kræver det, at du har backup – og eventuelt Disaster Recovery (DR).

Backup findes i mange forskellige former og behøver slet ikke at være så komplekst, som det kan lyde. Det kan faktisk vise sig meget mere komplekst at stå uden!

Vores servicekoncept CURAmanaged Backup er noget nær det nemmeste, du kommer en sikker backupløsning. Og vi kan til og med hjælpe dig med at designe, implementere og drifte den – alt efter hvad der passer ind i din forretning. Ville det ikke være rart, hvis du slet ikke skulle tænke på hverken backup, dertilhørende opdateringer og fejlretning?

CURAits konsulenter kan hjælpe dig med at finde det rigtige setup til dig – uanset om dine forretningskritiske data ligger on-premise, i skyen eller på hybride platforme.

Har du testet din backup for nylig?

Med SureBackup kan du teste dine maskiners backup og tjekke om du kan gendanne data fra dem. På denne måde kan du bekræfte ethvert gendannelsespunkt på en sikkerhedskopieret maskine.

Med SureBackup kan der laves en fuld gendannelsestest, som er en softwaretestteknik, der tjekker, om softwaren kan komme sig efter fejl som software/hardware-nedbrud, netværksfejl osv. Formålet er at finde ud af, om softwareoperationer kan fortsættes efter en katastrofe eller efter at systemets integritet er gået tabt.

Immutable backup

Det kan være altafgørende at have en sikker backup for at holde din virksomhed kørende. Immutable dækker over at noget ikke kan ændres eller slettes og er derfor sikker mod potentielle ændringer eller sletninger. Især mod ransomware er det essentielt for gendannelse at have en immutable backup.

Tre grunde til at immutable backup er fordelagtigt at bruge i en databeskyttelsesstragi:

Beskyttet mod angreb

Trusselsaktører angriber rutinemæssigt sikkerhedskopier. Immutable backups kan beskytte mod disse typer angreb.

Undgå utilsigtet sletning af data

Med immutable backup har din virksomhed sikkerhedskopier der kan gendannes, såfremt de bliver slettet ved en fejl.

Brug sammen med traditionelle backups

Du kan fortsat have backups på stedet ved at bruge traditionelle backup jobs. Dertil kan en kopi gemmes på enten offsite immutable lager eller i skyen. 

Med CuraManaged backup kan du...

Backup giver dig kontrol over dine data

En ideel backupløsning er en afvejning af, hvad du har I forvejen og hvilke ønsker du har for fremtiden. Curaits konsulenter står altid til rådighed for en dialog om, hvordan en løsning kan se ud hos dig.

Se vores tre managed backupløsninger her:

Backup (server/storage, desktop/laptop)

Vi kan tage backup af alle former for databaser, mailsystemer og filer. Vi installerer en backupagent på de enheder, du vil have sikkerhedskopieret, f.eks. dine servere eller desktops, og så gemmer vi en kopi af det lokalt eller i vores datacenter. Sammen med vores konsulenter tager du stilling til detaljerne, som hvad der skal tages backup af og hvor ofte. Du kan naturligvis vælge blot at købe licenserne til agenten og klare det hele selv. Men du kan også lægge en af vores fire serviceaftaler på, så CURAits konsulenter står for overvågning, fejlhåndtering og drift. Så kører din backup bare, uden du behøver at foretage dig noget.

Backup Offsite Copy

Vi tager en kopi af din backup til et eksternt datacenter eller anden lokation. Det sikrer dine data på flere lokationer uafhængigt af hinanden, hvis nu fejl, ransomware eller andre uheldige scenarier skulle finde vej til det første sted.

Backup M365

Du kan sagtens benytte dig af Microsofts mange muligheder i skyen og få fuld beskyttelse af dine M365-data. Men det kræver en supplerende løsning til din M365.

CURAit kan give dig en samlet backup og recovery-løsning af Exchange, Outlook, SharePoint, OneDrive for Business og hvilke som helst andre M365-data. Ved at opbevare backupkopier af dine assets uden for M365-miljøet, er det hurtigt og nemt at gendanne data, hvis de er blevet slettet, korrumperet eller ramt af ransomware. Og rigtig mange virksomheder opbevarer uundværlige data i deres M365 - ville du kunne undvære dine?

Kender du 3-2-1 reglen?

Vidste du, at du som hovedregel bør have mindst tre kopier af dine data for beskytte dem bedst muligt?
To af kopierne bør være på forskellige typer meder (f.eks. netværksdrev, NAS, bånd, cloud m.m.), og mindst en af kopierne bør være offsite

Hvad får du med i CURAmanaged Backup?

Når du har besluttet, hvilken type backup du ønsker hos dig, kan du vælge at lægge en af vores fire serviceaftaler ovenpå: Bronze, Sølv, Guld eller Platin.

Bronze

Bronze er vores overvågnings- og alarmeringstjeneste. CURAit overvåger dine backupapplikationer, og hvis der er alarmer, sørger vi for at kontakte dig. Men hvis du skal have CURAits hjælp til at løse fejl, opdatere eller til generel support, afregnes det via klippekort.

Sølv, Guld & Platin

Bronze er vores overvågnings- og alarmeringstjeneste. CURAit overvåger dine backupapplikationer, og hvis der er alarmer, sørger vi for at kontakte dig. Men hvis du skal have CURAits hjælp til at løse fejl, opdatere eller til generel support, afregnes det via klippekort.

Pris afregnes pr. applikation pr. måned ekskl. moms

I tabellen får du et overblik over, hvad de forskellige aftaler indeholder. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en konkret snak ud fra dine behov.

Tillægsydelser: CURAmanaged Workstation, CURAmanaged Server, CURAmanaged Disaster Recovery

Fuldend din backup med disaster recovery

*Betaling pr. påbegyndt kvarter på klippekort. Alt arbejde udføres via fjernopkobling. Hvis der er behov for on-site hjælp, er det mod betaling, pr. påbegyndt kvarter på klippekort.

Alle priser er pr. mdr. ekskl. moms

Hvorfor vente til uheldet er ude?

CURAits konsulenter hjælper dig med at finde løsninger på problemerne, før de opstår. Vi har teknologierne og den rigtige viden til at lægge en komplet backup- og DR-strategi til dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak.