TELEFON
E-MAIL
SOCIALE MEDIER
NYHEDSBREV
TIP EN VEN

NetApp

NetApp skaber innovative produkter; storagesystemer og software, som hjælper kunder i hele verden med at opbevare, beskytte, styre og genskabe én af deres vigtigste forretningsmæssige værdier: deres data.

Med en NetApp løsning får du hjælp til at udnytte eksisterende diskenheder væsentligt mere effektivt end du gør med andre løsninger. I fuld overenstemmelse med sloganet; “Go further, faster” realiserer vi besparelser og optimeringer hos vores kunder.

Ved hjælp af NetApp teknologier som Deduplikering, Storage Virtualisering og Thin Provisioning sikres du kortere backup, mindre administration og lavere strømforbrug – alt sammen en reduktion af dine driftsomkostninger.

Vores ambition med dataadministration er at være dynamisk, effektiv og omkostningsminimerende. Én systemarkitektur for alle NetApp storagesystemer giver fra starten sikkerhed for en ensartet og enkel betjening.
NetApp’s operativsystem ONTAP forbinder lokationer over hele verden og imponerer med hurtig klargøring af applikationer, mindre backupvinduer, recovery på sekunder samt self- service storage for applikationsadministratorer. På denne måde sikrer du fleksibilitet til det næste niveau, så du kan handle hurtigere og dermed være et skridt længere fremme end dine konkurrenter.

Udtalelse:
“CURAit er én af vores tætteste samarbejdspartnere og en partner i stor fremgang. De udviser et utrolig stort engagement over for os som producent og et - til tider - overvældende commitment overfor kunderne. Hvad der startede som et rådgivningshus har i dag vokset sig ind blandt ‘klassens store drenge’ og samarbejder på lige fod med nogle af de største forhandlere om vores kunder. Hos NetApp er vi sikre på, at med CURAit får vores kunder en partner, de kan stole på og tør henvende sig til med store såvel som små spørgsmål. “ Pernille Berg, Channel Manager, NetApp Danmark

Herunder finder du eksempler på kundecases, hvor vi har taget udgangspunkt i NetApps teknologier: