NETAPP

Hvordan skal din storageløsning se ud?

Der er mange ting at overveje, når du som virksomhed skal finde den rette storageløsning. Det gælder alt fra valg af platform til opbygning af det rigtige miljø – uden at sprænge budgettet til atomer. Løsningen skal være enkel, men samtidig up-to-date med markedets komplekse IT-udfordringer og krav.

Det kan CURAits konsulentstab hjælpe dig med sammen med den markedsledende leverandør NetApp, der tilbyder en stærk portefølje inden for backup, disaster recovery, storage og cloud.

Netapp til ethvert behov

Med NetApps teknologier kan du få dine data opbevaret on-prem, hybrid eller i skyen alt efter dine behov. Du kan også benytte dig af CURAits datacenter, hvis du vil have din installation eller backup der.

Integrerer med hyperscaler

Vi kan håndtere public cloud, hyperscaler og de mest avancerede cloudsystemer på markedet, herunder Azure, AWS, Kubernetes, Oracle, SAP og Open-Stack. Vi hjælper din forretning med at udnytte skyens potentiale, så du kan gøre din infrastruktur til en konkurrencefordel med et storagesystem, der integrerer i skyen.

Migrerer mellem skyer - og ud igen

Ved hjælp af NetApps teknologier kan CURAit hjælpe dig med at agere fleksibelt på markedet, hvor funktionalitet, pris og behov konstant ændrer sig. For ét er at ens applikationer kører godt nu og her, men det er også vigtigt at have mulighed for at migrere til en anden cloudapplikation eller kunne komme helt ud af skyen, hvis du ønsker det. Derfor skal datamobilitet indtænkes, så du ikke låses fast i én bestemt løsning eller én bestemt cloududbyder. Og det kan vi med NetApp!

Stort udvalg af teknologier

Vi leverer en bred vifte af NetApp-teknologier, herunder Solidfire, FAS, Unified Storage, high-performance SAN, All Flash Arrays og ONTAP. Uanset hvilket setup du ønsker, kan vi hjælpe dig med at designe den rigtige løsning specifikt til din forretning.

Læg en serviceaftale på toppen

Hvis du synes, det er tidskrævende at vedligeholde og drifte din backup, disaster recovery, storageløsning eller tilsvarende applikationer kan vi sagtens tage os af det på en månedlig aftale. Så ved du, at din løsning bliver testet, overvåget og håndteret efter bogen.

Læs mere om vores managed services her

Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning, design og implementering til drift, vedligehold og support

Skal vi tage en uforpligtende snak?
Eller vil du vide mere?

Gå til kontakt og udfyld felterne, og så vil vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.