AZURE

Microsoft Azure

Hos CURAit kan du få en solution assessment af jeres IT-miljø og se om Microsoft Azure kan betale sig for jer

Opdag Mulighederne med Microsoft Azure hos CURAit

Azure Cloud platformen består af mere end 200 produkter og services designet til at bringe nye løsninger til dig og din virksomhed. Med Azure kan du nemt bygge, køre og administrere applikationer på tværs af cloud og on-premises – med de værktøjer og rammer, der skaber mest mulig værdi for jeres foretagende.

Azure kan transformere den måde I arbejder på ved at lægge jeres on-premise infrastruktur ud i skyen og derved højere oppetid og nem skalering med en gennemsigtighed i omkostningerne.

Kontakt os og hør mere om, hvordan Azure kan transformere den måde I arbejder på!

SKIFT TIL AZURE

Transformér din infrastruktur og styrk konkurrenceevnen

Egne datacentre er dyre, tidskrævende og mangler fleksibilitet. Sikkerheden kan være en udfordring, og ny teknologi kan være svær at implementere. Med Azure som dit datacenter får du let tilgængelig infrastruktur uden store investeringer. Du kan tilpasse dig ændringer hurtigt og spare vedligeholdelsesomkostninger. Azure sikrer dig en robust infrastruktur med forbedret ydeevne, automatisering og ny teknologi, der styrker konkurrenceevnen uden komplekse ændringer eller høje omkostninger.

Med Microsoft Azure gør CURAit samarbejde og sikkerhed, op- og nedskalering nemt for din forretning!

Hvad er en solution assessment?

I samarbejde med Microsoft, giver vi kunder en indgående forståelse af de muligheder der er tilgængelige i jeres miljø. Det gør vi, fordi vi i mange tilfælde kan forbedre produktivitet, reducere omkostning og optimere fremtidige investeringer.

En Solution Assessment* giver indsigt i databaserede anbefalinger, der skal hjælpe kunder i deres digitale transformation, cloud migrations og forbedringer af jeres processer.

*For at blive nomineret til en Solution Assessment, skal din virksomhed leve op til visse kriterier. Kontakt os for mere.