SOPHOS

Har din virksomhed den nødvendige sikkerhed for at holde sine data sikre?

IT-kriminelle udvikler hele tiden nye metoder til at korrumpere forretningsdata, og det stiller krav til en virksomheds digitale sikkerhed. Derfor gælder det om at have de rigtige sikkerhedsteknologier, og i høj grad også om at have styr på forretningens sikkerhedsprocedurer og træning af de ansatte.

For at give vores kunder høj IT-sikkerhed samarbejder CURAit med den globale sikkerhedsaktør Sophos, der har en bred sikkerhedsportefølje med både hardware og software – som en af de få på markedet.

Med Sophos kan vi levere den bedste sikkerhed - til hele dit miljø

Baseret på Sophos’ cloud-native og AI-baserede løsninger kan CURAit hjælpe dig med at beskytte hele dit IT-miljø imod cyberkriminalitet. Det gælder alle typer netværksenheder og alle slags endpoints (laptops, servere og mobile enheder).

Endpoint-sikkerhed

Vi leverer markedets bedste sikkerhed til endpoints. Med den kan du forebygge ondsindet aktivitet med en kombination af anti-ransomware, deep learning, malware detection, exploit prevention, EDR m.fl.

Netværkssikerhed

Foruden sikkerhedssoftware kan vi også levere robuste accesspunkter, firewalls og øvrigt netværksudstyr til dit miljø. CURAits konsulenter tilbyder også opsætning og løbende vedligehold.

Email-sikkerhed

E-mails er et hyppigt brugt redskab til at franarre virksomheder penge og data. Vi hjælper dig med at beskytte dine e-mailklienter mod avancerede trusler som spam, phishing og ransomware.

Mobilsikkerhed

Dine mobile enheder bliver brugt til alt fra arbejdsopgaver, surfing, mails og sociale medier, og med Sophos kan vi sikre alle din virksomheds mobile enheder i alle ender og kanter.

Kryptering

Med dagens fleksible arbejdsmuligheder er det mere nødvendigt end nogensinde at sikre sin computer og dataene på dem. Med Sophos kan vi opsætte kryptering på din virksomheds enheder, så dataene beskyttes imod uvedkommende, hvis en computer bliver tabt.

Enkel Management

Med Sophos får du det store overblik via deres brugervenlige managementplatform. Heri kan du håndtere alle IT-sikkerhedsprodukter i din virksomhed og sørge for vedligehold, mens du får et billede af statussen i dit miljø.

CURAit kan hjælpe dig i alle faser af cybersikkerhed - lige fra at sikre et stærkt forsvar til at afværge og handle på angreb

Markedets bedste

Sophos stopper en bred vifte af cyberangreb med en særlig kombination af bl.a. deep learning, malware detection, exploit prevention og anti-ransomware. Det er ikke for ingenting at Sophos udmærker sig hos store analysebureauer som Gartner, der har flere Sophos-produkter i toppen.

holder du øje med dit antivirus?

Hvis du ikke har tid til at give dit antivirus, din firewall eller øvige applikationer det vedligehold, det har brug for, kan du uddelegere opgaven til CURAit. Med en serviceaftale i CURAmanaged sørger vi automatisk for at opdatere, patche, overvåge og fejlhåndtere dit antivirus, så du slipper for at spekulere på det. Vi har 4 forskellige niveauer af serviceaftaler.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Gå til kontakt og udfyld felterne, og så vil vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Se mere på www.sophos.com