Telavox

Optimer din kommunikation med Telavox

Velkommen til fremtidens telefonioplevelse med Telavox. Vi har skabt en revolutionerende platform, der samler alle jeres kommunikationsbehov på ét sted. Uanset hvilken kanal I ønsker at bruge eller hvilken enhed I er på, giver Telavox jer mulighed for problemfri kommunikation, hvor som helst.

Oplev fremtidens telefoni i aktion

Book en demo og se selv, hvordan Telavox kan forandre måden, I kommunikerer på.

Integrationen mellem Microsoft Teams & Telavox forenkler kommunikationen!

Kommunikation er nøglen til succes i enhver virksomhed.
Uanset om det er internt mellem medarbejdere eller eksternt med kunder og samarbejdspartnere, er det vigtigt at have en effektiv, pålidelig og fleksibel kommunikationsløsning, der kan tilpasse sig jeres behov og mål.

Teams & Telavox er en perfekt kombination for at opnå dette. Telavox er en førende udbyder af cloud-baseret telefoni, der giver jer fuld kontrol over jeres PBX-system, samt adgang til alle de funktioner, I har brug for, såsom opkald, chat, viderestilling, voicemail, statistik og meget mere. Teams er en populær platform for online samarbejde, der giver jer mulighed for at holde møder, dele filer, integrere apps og arbejde i realtid.

Ved at integrere Teams og Telavox får I det bedste fra begge verdener. I får en komplet kommunikationsløsning, der samler alle jeres kommunikationsbehov på ét sted. I kan ringe direkte fra Teams med Telavox’s telefoni, synkronisere jeres tilgængelighed, kontakter og kalender mellem de to platforme, samt bruge nye AI-drevne funktioner som Copilot for Microsoft Teams, der hjælper jer med at fange og dele de vigtigste punkter, handlingselementer og resultater af jeres online møder, chatbeskeder og opkald.

Teams og Telavox giver jer også flere fordele som danske virksomheder. I kan kommunikere problemfrit på tværs af landegrænser med gratis opkald og chat mellem kolleger i Norden og Storbritannien. I kan også spare penge på telefoniomkostninger med Telavox’s faste månedlige pris per bruger, uden binding eller skjulte gebyrer. I kan også nyde den høje kvalitet og sikkerhed af Telavox’s cloud-baserede løsning, der er GDPR-kompatibel og har 99,9% oppetid.

Nøgle features

Synkronisering af status: Hold styr på din tilgængelighed

Uanset om du bruger Telavox, Teams eller din mobiltelefon, sikrer vi, at din status er synkroniseret. Hvis du taler i telefonen via din mobil, vil din tilgængelighed automatisk opdateres i både Teams og Telavox. Dette gør det let for alle at vide, om du er tilgængelig eller optaget.

Europæisk kommunikation i ét klik

Oplev en ubesværet kommunikation på tværs af landegrænser. Ring, chat eller viderestil opkald uden omkostninger mellem kolleger, og kommuniker med eksterne kontakter uden problemer.

Slut med flere platforme og apps

Glem alt om at skifte mellem forskellige apps eller enheder. Nu kan du ringe direkte fra Teams, takket være den smarte integration. Få adgang til alle Telavox-funktioner, håndter PBX og foretag opkald over hele verden via et brugervenligt interface, alt sammen inden for Teams.

Og mange flere..

Kom i gang med Telavox

Nem og hurtig opsætning: Opsætningen er nem og intuitiv via weblogin. Vores administrationsgrænseflade gør det let at konfigurere efter dine præferencer.

Simpel start: Kom hurtigt i gang med Telavox & Microsoft Teams, Både brugere og administratorer vil hurtigt opdage hvor simpelt det er at anvende.

Effektivitet og brugervenlighed: Integrationen mellem Telavox og Microsoft Teams løfter effektiviteten i din måde I kommunikerer på. Du slipper for at skulle jonglere mellem forskellige apps og platforme.

Skal vi hjælpe dig med at udnytte dit forretningspotentiale?

Vi tager gerne en uforpligtende dialog om Teams & telefoni, og hvordan det kan give mest værdi hos dig.