LENOVO

Vil du med på fremtidens teknologier?

Med den verdensomspændende tech-virksomhed Lenovo kan CURAit levere et bredt udvalg af hardware og software til alle typer virksomheder. Ved hjælp af Lenovos anerkendte produkter kan CURAit tilbyde løsninger til ethvert budget og behov – lige fra workstations til komplette datacentre.

Med afsæt i Lenovos produkter sammensætter CURAit et stærkt setup til din virksomhed

Workstations

Lenovo er en verdensførende PC-innovatør, og med deres produkter kan CURAit skaffe præcis de arbejdsstationer, der passer til dine behov. Vi kan opsætte, installere og opdatere dine brugerenheder, så du kan opretholde et topsikkert miljø.

Servere

Uanset om det er rack-, blade-, tower- eller hvilke som helst andre typer servere, din virksomhed har brug for, er CURAit leveringsdygtig. Det gælder også i forhold til rådgivning, implementering og løbende drift af din løsning.

Administration

Administrer effektivt dine Lenovo-enheder (servere, arbejdsstationer og mobile enheder) i én samlet portal. Via portalen kan du bl.a. administrere virksomhedens politikker, sikkerhed og få overblik over enhedernes tilstand.

Storage

Vi leverer forskellige typer storageløsninger til din infrastruktur, så du kan få opbygget et sikkert miljø til dine kritiske data – til hele deres datalivscyklus. Lenovos produkter passer til virtuelle, fysiske og hybride miljøer og sikrer, at dine data er der, når du har brug for dem.

Datacenter

Vi rådgiver din virksomhed om den optimale infrastruktur til jeres behov. Har du brug for et on-prem, cloud eller hybrid setup? Lenovo transformerer datacenteret med en række løsninger til bl.a. cloud, virtualisering og applikationsperformance.

Vi har et bredt udvalg af lenovo-produkter på lager I vores webshop

Vi målretter løsningen til dig

Ét setup passer ikke til alle. Hos CURAit kan vi levere alt til dit IT-miljø – og målrette det præcis til dig. CURAits konsulenter har mange års erfaring i Lenovos produkter, og vi kan rådgive dig om, hvilke arbejdsstationer, der vil passe til dine arbejdsopgaver, eller vi kan bygge fremtidens datacenter op ud fra dine ønsker.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Gå til kontakt og udfyld felterne, og så vil vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Se mere på www.lenovo.com