Nordea Ejendomme

Mindre end 12 måneder efter at CURAit installerede et enkelt backupsystem hos Nordea Ejendomme, er de nu primær leverandør af ejendomsvirksomhedens it-løsninger. Nordea Ejendommes it-performance er forbedret med 60 pct. med CURAits hjælp, som roses for at have et anderledes syn på it og et større drive end de fleste.

Nordea Ejendomme er en forkælet organisation rent it-mæssigt. Alle har nye og hurtige maskiner, og organisationen anvender nyeste teknologier. Men da 70 ud af 120 medarbejdere sidder på satellitkontorer eller arbejder hjemmefra, stiller det store krav til VDI-miljøets performance. It-konsulent Michael Garsdal fra Nordea Ejendomme var i første omgang interesseret i et nyt backupsystem og et nyt SAN i takt med at serviceaftalerne udløb.

”Jeg havde fået blik for Veeam backupsystem, som var det hotteste på markedet. Da jeg bliver kontaktet af CURAit, viser de sig ikke blot at være specialister i Veeam – de har en palet af forretningsløsninger, som stort set matcher netop det, Nordea Ejendomme anvender. Så allerede der tænkte jeg, at vi ville være et godt match. Det fik jeg bekræftet, efter at de havde tilbudt at gennemgå vores infrastruktur med friske øjne og kom tilbage med et bud på, hvad vi kunne gøre anderledes for at optimere yderligere,” siger Michael Garsdal, it-konsulent i Nordea Ejendomme.

For CURAit er jobbet en livsstil

Efter at Veeam backupsystemet var etableret og sat i drift, sætter batteribackup’en ud og skal skiftes. CURAit skaffede hurtigt en konsulent fra leverandøren Eaton, og sammen satte de sig ned med Michael Garsdal for at gennemgå fordelene ved en ny, energieffektiv UPS (Uninterruptible Power Supply), som integrerer til nedlukning af VMware og SAN.

”Vi oplevede fordelen ved at være en stor kunde hos en mindre leverandør. For serviceniveauet var væsentlig højere, end vi var vant til, og vi lærte CURAit at kende som en virksomhed, hvor medarbejderne opfatter deres job som en livsstil snarere end et kasseapparat, der skal klinge, hver gang en kunde ringer,” siger Michael Garsdal. En løsning, der vil betyde en besparelse for Nordea Ejendomme på op til 35.000 kr. i strøm over de næste 3 år.

Vinder på troværdighed

Da SAN-systemet skulle udskiftes i Nordea Ejendomme, får CURAit mulighed for at byde på opgaven. Det gamle SAN-system var fem år gammelt og supportaftalen udløbet. Også her vandt CURAit på troværdighed ved at gøre meget ud af at forklare, hvordan NetApps teknologi kunne gøre en forskel og nemt integrere med Nordeas applikationer, såsom VMware, sammenlignet med en tilsvarende løsning fra en anden producent.

”På trods af at vi er en bank, der er velkørende it-mæssigt og stiller enorme krav til it-dokumentation, har CURAit med stort drive og høj ekspertise alligevel fundet nye veje til forbedringer af vores it-infrastruktur. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at de vælger de bedste løsninger og aldrig oversælger os noget,” siger Michael Garsdal.

Ufravigeligt fokus på performance

Under et år efter at CURAit er blevet leverandør til Nordea Ejendomme er systemerne blevet væsentlig hurtigere. 70 ud af 120 medarbejdere arbejder udefra og ind, dvs. på satellitkontorer i Hillerød og Århus, samt hjemmefra. Dette VDI-miljø kørte langsomt, og det tog medarbejderne 45 sekunder at logge på deres virtuelle maskine uden for hovedbygningen. Optimeringen med nyt SAN har reduceret logintiden til 15 sekunder.

”Efter anbefaling fra CURAit bruger vi VMware ”Read Cache”, som udnytter lokale SSD-diske, der sidder i hver VMware-host. Dette sikrer, at data bliver læst fra SSD og ikke fra storagesystemet. Det gør, at NetApp kan levere mere performance,” siger Michael Garsdal.

BYOD med nem administration

Den seneste løsning Nordea Ejendomme har købt gennem CURAit er VMware AirWatch, som er en MDM-løsning (Mobile Device Management).

”CURAit fortalte os begejstret om AirWatch efter et besøg i USA, og nu er vi også brændt varme på denne løsning. Den giver vores medarbejdere nem og sikker adgang til Nordea Ejendommes forskellige programmer via mobil og tablet, samtidig med at al data er krypteret. Vi har en BYOD-strategi i forhold til de devices, medarbejderne ønsker at anvende på arbejdet og giver et tilskud til disse. Så bestemmer medarbejderne selv, hvad de helst vil bruge som arbejdsredskaber. Vi ønsker at tilgodese medarbejdernes ønsker, og det kan vi nu – samtidig med at sikkerheden er i top,” siger Michael Garsdal.

Hvad fremhæver Nordea Ejendomme ved CURAit?

 • IMPONERENDE INDSIGT
 • KRÆSNE PÅ KUNDENS VEGNE I FORHOLD TIL VALG AF LØSNINGER
 • HØJ TROVÆRDIGHED
 • OPFATTER ARBEJDET SOM EN LIVSSTIL

Hvad har Nordea Ejendomme fået?

 • VEEAM BACKUP OG REPLIKERING
 • TO FYSISKE BACKUPSERVERE
 • EATON ESS ENERGY SAVER SYSTEM
 • SERVERE FRA HP
 • FLASHCACHE I ALLE SERVERE
 • NETAPP STORAGE SYSTEM
 • VMWARE AIRWATCH ENTERPRISE MOBILITY MANAGEMENT

Samarbejdspartnere